SOENIA™ Epilepsiapäiväkirja
& Epilepsiapilvi

Soenia™ Epilepsiapäiväkirja on ensimmäinen epilepsian hoitoon tarkoitettu sovellus, jolla on CE-merkintä ja lääketieteellisen laitteen luokitus. Voit kutsua potilaasi liittymään Epilepsiapilveemme, jolloin he voivat jakaa tietonsa turvallisesti ja reaaliajassa.

Enemmän tietoa – Parempaa hoitoa – Iloisempaa elämää

Ominaisuudet

Epilepsiaohjelmistomme tarjoavat monia etuja perinteiseen seuraantaan nähden.

Vaivaton/

Kohtausmerkintöjen potilaskohtainen tarkastaminen onnistuu muutamalla klikkauksella.

Reaaliaikainen/

Merkinnät synkronoituvat pilvipalveluun reaaliajassa.

Kommentointi/

Potilaat voivat kirjoittaa kohtausmerkintään lisätietoja. Hoitohenkilökunta voi tehdä merkintöihin myös omia muistiinpanoja esim. lääkityksestä.

/Jakaminen

Kaksisuuntainen tunnistus takaa, että potilaat jakavat tietonsa juuri oikeaan hoitopaikkaan. Uuden GDPR:n mukainen rakenne.

/Statistiikka

Hoitenkilökunta näkee pilvipalvelusta kaikki numeeriset yhteenvedot vaivattomasti.

/Merkintöjen suodatus

Voit tarkastella kohtausmerkintöjä juuri sen ominaisuuden suhteen, joka on sinulle hyödyllisin.

SOENIA™ Epilepsiapäiväkirja on maailman ensimmäinen lääkintälaite-luokiteltu sovellus epilepsian seurantaan. Tavoitteemme on helpottaa sekä epilepsiaa sairastavien että hoitohenkilökunnan elämää. Koska kohtausmerkintöjen seuranta on reaaliaikaista, molemmat osapuolet säästävät paljon aikaa manuaalisesti työstä ja vierailuista.

SOENIA™ Epilepsiapäiväkirja CE-merkitty ja luokan I lääketieteellinen laite (lääkintälaitedirektiivi MDD 93/42). SOENIA™ on noudattaa Suomen Henkilötietolakia 523/1999 ja EU:n tulevaa yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). BrainCare:n tietosuojaseloste on saatavilla pyynnöstä. Ota meihin yhteyttä, jos haluat selosteen muulla kielellä. Lue BrainCare:n käyttäjäsopimus.

SOENIA™ Epilepsiapäiväkirjalle laaditaan myös parhaillaan HIPAA-dokumentaatiota Yhdysvaltojen markkinoita varten.

Ratkaisumme epilepsian seurantaan

SOENIA™ Epilepsiapäiväkirja ja Epilepsiapilvi on kehitetty alusta alkaen lääkäreiden ja epilepsiaa sairastavien kanssa. SOENIA™ on Tampereen teknillisen yliopiston spin-off -yrityksen, BrainCare Oy:n, kehittämä tuotemerkki.

Miksi valita meidät?

SOENIA™ tähtää tuomaan korkealaatuisia ratkaisuja epilepsian seurantaan, jotta lääkärit voivat parantaa hoidon laatua. Olemme täällä auttaaksemme – ja välitämme oikeasti.

Sovelluksemme on lääkintälaite

SOENIA™ Epilepsiapäiväkirja on maailman ensimmäinen lääkintälaite-luokituksen ja CE-merkin saanut sovellus epilepsian seurantaan.

Reaaliaikainen seuranta

SOENIA™ Epilepsiapäiväkirja-sovelluksen kohtausmerkinnät synkronoituvat automaattisesti pilvipalveluun, josta hoitohenkilökunta voi nähdä ne välittömästi.

Turvallinen palvelu

Jokainen päiväkirjamerkintä synkronoituu pilveen salatun yhteyden kautta. Jos puhelin ei saa yhteyttä verkkoon, synkronointi tapahtuu verkkoyhteyden palattua.

Lataa sovellus nyt

SOENIA™ Epilepsiapäiväkirja on saatavilla Android- ja iOS-laitteille. Sovellus on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Uusia kieliä lisätään säännöllisesti.

LATAA

SOENIA™ Epilepsiapäiväkirja on saatavilla Android- ja iOS-laitteille.
Lue käyttäjäsopimus TÄSTÄ.

Ota yhteyttä!

Jätä meille viesti. Palaamme tarvittaessa asiaan mahdollisimman pian.

Lisää nimesi!
Kirjoita viestisi!

* Nämä kentät ovat pakollisia.